Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax langer zonder Stekelenburg


20 oktober 2008 - Maarten Stekelenburg is langer uit de roulatie dan gedacht, zo meldt Voetbal International. Na een succesvolle kijkoperatie is gebleken dat er meer tijd gaat zitten in de revalidatie, deze zal ongeveer twee weken extra uit de roulatie zijn.

Stekelenburg liep eind septeber in het thuisduel van Ajax tegen Vitesse een schouderblessure op. Een periode van rust loste de problemen niet op waarop vorige week een kijkoperatie noodzakelijk was. De doelman van Ajax en het Nederlands Elftal zal nog weken uit de roulatie zijn.

Het lijkt erop dat Stekelenburg pas halverwege of misschien zelfs eind november fit is. Tot die tijd neemt Kenneth Vermeer zijn plaats onder de lat bij Ajax over.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!