Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Afellay sluit transfer niet uit


21 oktober 2008 - Ibrahim Afellay sluit een transfer in januari, wanneer de transfermarkt weer opent, bij voorbaat niet uit. Afgelopen zomer verlengde Afellay zijn contract in Eindhoven nog tot de zomer van 2011, maar de middenvelder heeft nog altijd niet het goede gevoel.

De ellenlange onderhandelingen over een nieuw contract hebben Afellay aan het twijfelen gebracht, zo meldt de middenvelder in een interview met NRC Handelsblad. "Vanaf dag één heb ik toen aangegeven dat ik graag bij PSV wilde blijven. Maar het duurde allemaal heel erg lang. 'Meer dan eens dacht ik: Jongens, waar hebben we het nu over? Ik heb mijn hele leven bij PSV gespeeld. Dan verwacht je toch dat het allemaal wat soepeler loopt."

Een transfer sluit Afellay dus zeker niet op. "Je kunt niets plannen in de voetballerij. Het kan van dag tot dag veranderen. Op dit moment heb ik het naar mijn zin bij PSV. We zullen wel zien wat er gebeurt."

Afellay mis bij PSV ook zijn maatje Aissati. "Natuurlijk mis ik Ismail heel erg. Onze band is altijd heel sterk geweest. En nog. Daar is niets aan veranderd. We bellen nog iedere dag. Het is doodzonde dat hij weg is."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!