Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Belangrijke avond voor PSV


22 oktober 2008 - PSV en Olympique Marseille strijden vanavond voor hun laatste kansen in de Champions League. Vandaag winnen is voor beide clubs een must omdat beide nog zonder punten zijn.

PSV en Marseille zijn na twee duels nog puntloos, na nederlagen tegen Liverpool en Atletico Madrid. Voor PSV is er dus veel aangelegen om vandaag te winnen. Trainer Huub Stevens zal het wel moeten doen zodner Jan Kromkamp (liesblessure), Mike Zonneveld (rugblessure) en Reimond Manco (ziek).

Olympique Marseille is nog ongeslagen in de Franse Ligue 1 maar in de Champions League gaat het voorlopig niet goed met de ploeg van Erik Gerets. Zowel PSV als Marseille hopen stiekum nog op overwintering in de Champions League maar zullen uiteindelijk blij zijn met een derde plaats achter Liverpool en Atletico Madrid.

Wed 50 euro GRATIS op PSV - Olympique Marseille!!!!

Verwachte opstelling PSV: Isaksson; Marcellis, Rodriquez, Salcido, Pieters; Mendez, Simons, Wuytens; Amrabat, Lazovic en Afellay.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!