Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Voetbalreizen naar Real Madrid


24 oktober 2008 - Real Madrid is dit seizoen samen met FC Barcelona de grote favoriet voor de Spaanse titel. Met de vele Nederlanders in de selectie is de supportersschare van Real Madrid in Nederland enorm aan het groeien.

Niet voor niets gaan steeds meer Nederlandse voetbalfans een voetbalreis ondernemen naar Real Madrid. Een stedentrip naar de hoofdstad van Spanje wordt vaak gecombineerd met een bezoek aan een duel van de Koninklijke in dat maagdelijke witte shirt.

Ruud van Nistelrooy maakte in 2006 de overstap naar Real. Een jaar later volgden Arjen Robben, Wesley Sneijder en Royston Drenthe. Afgelopen zomer maakte ook Rafael van der Vaart de overstap naar Real Madrid. Niet alleen in eigen land is Real favoriet, ook in de Champions League kent het een favorietenrol ondanks dat het deze week wel de uitwedstrijd van Juventus verloor.

In samenwerking met onze partner Voetbalreizen.nl kunnen we nu bezoekers van VoetbalPlus.nl 10 euro korting per persoon aanbieden voor elke geboekte reis naar Real Madrid (maar ook FC Barcelona). Deze actie loopt tot vrijdag 7 november. Bij het boeken dien je alleen maar aan te geven dat je via VoetbalPlus aan www.voetbalreizen.nl bent gekomen. Link: www.voetbalreizen.nl

Een goede voetbalreis!!!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!