Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Guzman langer uit roulatie


24 oktober 2008 - Feyenoord moet het opnieuw voor langere tijd stellen zonder Jonathan de Guzman. Naar nu blijkt was de middenvelder helemaal niet zo fit als eerder werd gedacht. Door een bovenbeenblessure kan De Guzman mogelijk maanden niet aan spelen toekomen.

"De intensieve behandeling van zijn blessure neemt zeker enkele weken en mogelijk zelfs een paar maanden in beslag', aldus Gertjan Verbeek tegenover De Telegraaf. 'Dat is nodig om weer fit te worden, want zo werkt het niet. Als alles voorspoedig verloopt, kan hij tegen de winterstop weer volledig aanhaken.'

Waarschijnlijk is Roy Makaay aanstaande zondag wel beschikbaar wanneer Feyenoord in de eigen Kuip SC Heerenveen treft. 'Als Makaay bij de training van vrijdag en zaterdag geen terugslag krijgt, kan hij zondag mogelijk in de basis starten in het thuisduel', zo besloot Verbeek.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!