Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles eenvoudig langs ADO


24 oktober 2008 - Heracles Almelo heeft vanavond vrij eenvoudig drie punten gepakt tegen ADO Den Haag. Het werd in het Polman Stadion 3-1 voor de ploeg van Gert Heerkes.

Het voetbal was voor de neutrale voetbalfan zeker niet groots. Een van de eerste goede mogelijkheden van Heracles Almelo was direct raak. Het was Everton die weer eens een basisplaats had die de score in Almelo opende. Everton scoorde uit een corner van Ricky van den Bergh.

Beide spelers waren ook bij de 2-0 in de hoofdrol. Opnieuw in dezelfde samenstelling dus Van den Bergh als aangever en de Braziliaanse aanvaller als afmaker. Zo stond het bij rust al 2-0 voor Heracles Almelo, Everton nam beide treffers voor zijn rekening.

Ricky van den Bergh bekroonde zijn goede spel in de tweede helft door zelf voor de 3-0 aan te tekenen en daarmee ook direct de wedstrijd op slot te gooien. ADO Den Haag-verdediger Horvath tekende acht minuten voor tijd nog voor de eretreffer. De drie punten bleven echter in Almelo, Heracles stuurde ADO Den Haag namelijk puntloos naar huis.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!