Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Seedorf ontvangt prijs van minister Koenders


24 oktober 2008 - Clarence Seedorf heeft vanavond van minister Bert Koenders van Ontwikkelingssamenwerking de Millenniumschoen Award 2008 ontvangen. De middenvelder van AC Milan kreeg de prijs vanwege zijn persoonlijke betrokkenheid bij het thema sport en ontwikkelingssamenwerking, aldus de Nationale Commissie voor internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling (NCDO).

Op het slotevenement van de Dag van de Verenigde Naties in Amsterdam werd de prijs door Koenders aan Seedorf uitgereikt. De Millenniumschoen Award is een jaarlijkse prijs die gaat naar een Nederlandse topsporter, trainer of coach die zich op bijzondere wijze inzet voor sport en ontwikkelingssamenwerking.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!