Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rebounds helpen Ajax aan zege


26 oktober 2008 - Ajax heeft vandaag de drie punten overgehouden aan het treffen met NEC in de Amsterdam ArenA. Het werd in Amsterdam 2-0.

NEC was eigenlijk het gehele duel de onderliggende partij, er werden ook nauwelijks kansen verkregen. Toch had de wedstrijd in Amsterdam heel anders kunnen verlopen, eigenljk zelf moeten verlopen. Scheisrechter Ruud Bossen had een strafschop moeten toekennen aan NEC na een overtreding van Vermaelen op Schone. De bal werd echter buiten de zestien neergelegd.

Op slag van rust zou Ajax op een 1-0 voorsprong komen. Luis Suarez speelde zichzelf goed vrij na een mooie crosspass van de ingevallen Leonardo, die Cvitanich al na twaalf minuten vervnig. Het schot van Suarez was niet al te best en kon worden gekeerd door Babos. In de rebound was het Huntelaar die de verdiende 1-0 binnenschoot.

Het bleef lange tijd bij 1-0 tot achttien minuten voor tijd. Babos had opnieuw een goede redding op een kopbal van Oleguer maar in de rebound was het Luis Suarez die de voorsprong van Ajax verdubbelde. Het zou in de Amsterdam ArenA bij deze stand blijven. Door de overwinning klom Ajax naar de vijfde plaats.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!