Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Loen zag ontslag niet aankomen


27 oktober 2008 - John van Loen heeft zich voor het eerst uitgelaten over zijn ontslag bij FC Utrecht. Zeer verrassend werd Van Loen bij de Domstedleingen als assistent-trainer ontslagen.

'Ze lopen allemaal te jokkebrokken. En dan druk ik me nog zachtjes uit', aldus Van Loen tijdens het radioprogramma Langs de Lijn van de NOS. Volgens Van Loen heeft hij nooit een signaal gehad van de clubleiding dat er sprake was van onvrede. 'Ik heb nog nooit een functioneringsgesprek gehad', beweerde Van Loen. Voorzitter Van Dop en technisch directeur Buter gaven dit eerder wel aan.

Dinsdag kreeg Van Loen te horen dat hij niet langer de persconferentie hoefde te voeren. 'Daar was ik hartstikke blij mee, want ik ben geen hoofdtrainer en kan me dus niet uiten. Piet Buter zei toen dat hij het wel goed vond gaan. Twee dagen later word je ontslagen', aldus Van Loen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!