Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Cler maakt excuses aan spelersgroep


27 oktober 2008 - Gertjan Verbeek heeft vandaag de 'problemen' met Tim de Cler uitgepraat. De linksback werd afgelopen weekend in de slotfase tot zijn eigen frustratie gewisseld en trapte tegen een bidonhouder aan.

De Cler bood vandaag aan de spelersgroep zijn excuses aan vanwege het onprofessionele gedrag. Daarnaast liet hij dat ook nog eens in een gesprek met trainer Verbeek weten. Voor Verbeek is het daarmee einde verhaal, De Cler krijgt bijvoorbeeld ook geen boete. Verbeek in het AD: "Waarom zou ik een boete moeten geven? Omdat andere trainers dat ook doen? Ik heb er geen last van gehad. Voor mij is het geen issue. Dat is het ook nooit geweest."

'Waarom doe je dat nou?' riep De Cler zondag naar Verbeek toen de speler werd gewisseld. "Ik heb uitgelegd waarom ik hem eraf haalde," aldus Verbeek. "Ik wilde op het laatst 1 op 1 spelen en ik kon moeilijk Dwight Tiendalli, die ik er net in gebracht had, er weer uithalen."

"Dat begreep Tim een dag later ook wel. Als je een linkerspits brengt, is het niet zo raar om een linksback eruit te halen. Als hij de sterren van de hemel had gespeeld en de ene mooie voorzet na de andere had gegeven, had ik hem natuurlijk niet gewisseld. Tim vindt zelf ook dat hij niet zijn niveau haalt. Dat vindt hij teleurstellend."

"Ik vond het niet verstandig, want de hele wereld kijkt mee. Je kunt als speler niet altijd doen wat er in je opkomt. Tim heeft in de groep gezegd dat zijn gedrag niet zo slim was en dat hij in een moeilijke tijd niet zo had moeten reageren. Maar zijn reactie duidt ook op een grote betrokkenheid. Hij had in de slotfase graag een bijdrage willen leveren."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!