Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vanavond drie wedstrijden


28 oktober 2008 - Een doordeweekse speelronde deze week in de Eredivisie. Voor vanavond staan drie duels op het programma waaronder een duel tussen het opgeleefde Roda JC en het op stoom geraakte AZ, plaats van handeling is het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Naast Roda JC - AZ wordt vanavond om 20.00 uur ook afgetrapt in Volendam en Den Haag. FC Volendam speelt een thuiswedstrijd tegen Willem II, gaat de ploeg van Frans Adelaar dan eindelijk eens een punt pakken in de Eredivisie?

In Den Haag komt PSV op bezoek. De regerend landskampioen hoopt zich in Den Haag te revancheren van de verloren wedstrijd in het eigen Philips Stadion tegen Roda JC. Ondertussen staat er totaal geen druk op het ADO Den Haag van trainer Wetzel. Gesteund door de fanatieke aanhang zou er zelfs een stuntje in kunnen zitten.

De topper van vanavond is toch echt Roda JC tegen AZ. De Limburgers boekten een knap 2-2 gelijkspel tegen SC Heerenveen en wonnen vervolgens in Eindhoven van PSV. Louis van Gaal gaf al aan dat het een slecht moment voor AZ is om naar Kerkrade af te reizen. Roda JC lijkt namelijk het lek boven te hebben.

Wed 50 euro GRATIS op de wedstrijden van vanavond met Unibet!!!!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!