Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hoofdsponsor Fortuna Sittard vertrekt


28 oktober 2008 - Het zit Fortuna Sittard ook totaal niet mee. Vnadaag is bekend geworden dat hoofdsponsor Supergame er na dit seizoen mee op houdt. Beide partijen hebben nog een contract voor een jaar na afloop van dit seizoen, het is echter zeker dat het daar niet van komt.

"Contractueel gezien zouden we per direct kunnen stoppen", aldus directeur Marcel Traarbach van Supergame in De Limburger. "We zouden in het stadion een speelhal gaan exploiteren. Omdat daar nog steeds niet gebouwd is, kunnen we onder het contract uit. Maar we willen niet dat de club in de problemen komt. Daarom zoeken we samen met Fortuna naar een goede oplossing."

Ondanks dat er dus nog een contract is tot 2010 vertrekt Supergame na dit seizoen bij Fortuna Sittard. "Als het stadion afgebouwd zou zijn, waren we gewoon gebleven. Maar dat gebeurt voorlopig niet." Naar verluidt zou Supergame jaarlijks 200.000 euro betalen voor de hoofdsponsoring van Fortuna Sittard.

Fortuna Sittard zit financieel in zwaar weer. Het zou kampen met een begrotingstekort van maar liefst 700.000 euro. De Belastingdienst heeft daarnaast beslag laten leggen op de sponsorgelden. De KNVB heeft al gedreigd de licentie in te trekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!