Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nalbantoglu heeft weer transfervrije status


28 oktober 2008 - Muslu Nalbantoglu profiteerde afgelopen zomer vanwege zijn aflopende verbintenis bij NEC van een transfervrije overgang naar het Turkse Kayserispor. De 24-jarige rechtsback hoopte in Turkije meer kans te maken op een plaats in de Turkse nationale selectie.

De verdediger ontdekte echter al snel dat de technisch directeur hem haalde zonder de coach van Kayserispor daarover te raadplegen. Nalbantoglu kwam nauwelijks in actie en staat nu weer voor een terugkeer naar Nederland. In goed overleg met Kayserispor heeft Nalbantoglu besloten zijn doorlopende verbintenis te laten ontbinden.

Een terugkeer naar Nijmegen behoort voor Nalbantoglu niet tot de mogelijkheden. Nalbantoglu tegenover ForzaNEC.nl: "Dan weet je dat mensen ook weer raar gaan denken. Ik heb nog heel veel contact met oud-teamgenoten en ook nog met de trainer. NEC voelt als mijn tweede thuis, maar het zou heel raar zijn om daar nu weer mee te trainen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!