Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV pakt drie punten in Den Haag


28 oktober 2008 - Zou PSV zich herpakken na de thuisnederlaag tegen Roda JC? Het antwoord is deels. PSV won namelijk haar wedstrijden en pakte daarmee drie belangrijke punten. Het voetbal was echter niet goed te noemen en in de sltofase had ADO Den Haag zelfs aanspraak op de gelijkmaker. Door een late treffer werd het echter 2-0 voor PSV.

In de voorgaande twee thuisduels van het huidige seizoen incasseerde ADO Den Haag nog geen doelpunt. Vandaag moest doelman Zwinkels er toch echt aan geloven. Het thuisvoordeel van ADO Den Haag woog echter niet op tegen het klasseverschil wat PSV in haar team had.

Opvallend was echter dat Huub Stevens zijn plaats op zes plaatsen had gewijzigd ten opzichte van het duel tegen Roda JC. Het centrum van PSV was opvallend genoeg Timmy Simons samen met Eric Addo. In de punt van de aanval kreeg Danko Lazovic de voorkeur boven Danny Koevermans. Onder andere Salcido, Rodriquez, Pieters en Koevermans moesten op de bank plaatsnemen.

PSV was in de eerste helft de bovenliggende partij maar tot hele grote kansen leidde dat niet. Enkel bij vrije trappen was PSV enigzins gevaarlijk. Na rust kwam PSV op voorsprong. Eric Addo kon de hele as oversteken en op aangeven van Bakkal eenvoudig voor Zwinkels opduiken. De Ghanese verdediger tikte de bal heel beheerst achter ADO-doelman Zwinkels wat de openingstreffer van de avond betekende.

Na 57 minuten spelen had PSV haar voorsprong te pakken. Er kwam meer ruimte voor PSV nu ADO Den Haag op zoek ging naar de gelijkmaker. PSV liet het na om het duel definitief te beslissen en het Haags Kwartiertje moest nog beginnen. ADO Den Haag kreeg in dat laatste kwartier kansen via Immers, Verhoek en Caracciolo de ballen gingen echter over en naast.

Met het ingang van vier minuten blessuretijd scoorde PSV de 2-0. Bakkal zette op, controleerde de bal met zijn hand wat niet werd gezien door scheidsrechter Van Egmond en diens assistenten om vervolgens de bal achter Zwinkels te schieten. De vier minuten extra tijd waren daarmee slechts een formaliteit.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!