Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Beukenkamp stopt aan einde van het seizoen


5 februari 2004 - Roy Beukenkamp heeft besloten om aan het einde van het seizoen te stoppen als doelman van FC Groningen. Er zal worden besproken of ‘de Beuk’ eventueel in een andere functie betrokken zal blijven bij FC Groningen. De komende periode zal hierover gesproken worden.

Vandaag deelde Beukenkamp zijn beslissing mee aan de technische staf en de directie van FC Groningen. Beukenkamp: “Ik ben 36 jaar en ik wilde heel graag zelf het moment bepalen, waarop ik zou stoppen. In heb hele fantastische jaren gehad bij FC Groningen en ik denk dat nu het moment gekomen is om te stoppen.
Binnenkort praat ik met de club verder over mijn toekomst en of ik eventueel werkzaam zal blijven bij de club. Maar voor het zover is, zal ik er natuurlijk alles aan doen om het komende halfjaar zo goed mogelijk af te maken. En dat begint uiteraard aanstaande zondag tegen NEC. De spelers en de supporters moeten gezamenlijk de punten in huis zien te houden. Met de steun van het publiek gaan we daar alles aan doen!”
Directeur Hans Nijland meldde: “Het was al bekend dat Roy volgend seizoen bij ons welkom is als keeperstrainer en in een commerciële functie. Daar is ook nog de scouting bijgekomen. Het zou goed kunnen dat het een combinatiefunctie wordt. Nu hij bekend heeft gemaakt te willen stoppen met keepen, zullen we op korte termijn met Roy gaan praten of hij bij de club werkzaam zal blijven en zo ja, over de invulling daarvan.”

Beukenkamp is bezig aan zijn zesde seizoen als doelman van FC Groningen. Aanstaande zondag staat hij voor de 249e keer onder de lat in een competitiewedstrijd. Bij FC Groningen stond hij reeds 169 keer onder de lat, waarvan 110 in de Eredivisie. Eerder speelde hij vijf seizoenen voor FC Den Haag, onderbroken door een periode van drie jaar bij de amateurs van AFC in Amsterdam. (http://www.fcgroningen.nl/)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!