Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sulejmani volgende week niet tegen PSV


7 november 2008 - Miralem Sulejmani is ook volgende week nog niet inzetbaar voor Ajax-coach Marco van Basten. Gehoopt werd dat Sulejmani kon spelen omdat Ajax volgende week de topper tegen PSV speelt.

Sulejmani raakte op 21 september geblesseerd in de klassieker tegen Feyenoord. In De Kuip scheurde Sulejmani een spiertje in zijn hamstring. Aanvankelijk werd verwacht dat de Servische middenvelder anderhalve maand uit de roulatie zou zijn, dat is dus iets langer geworden.

Sinds deze week traint Sulejmani weer met de selectie van Ajax, aanstaande maandag zou de Servische middenvelder graag willen spelen voor Jong Ajax. Marco van Basten wil echter geen enkel risico nemen. "Hij wil zelf dolgraag", aldus Van Basten. "Maar we brengen hem pas als hij er echt helemaal klaar voor is."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!