Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koopman blijft niet aan als hoofdtrainer


10 november 2008 - Roda JC moet op zoek naar een nieuwe trainer. De clubleiding van de Limburgers kwam niet tot een akkoord met interim-trainer Martin Koopman die de club tot vandaag een deadline had gesteld. Koopman blijft tot de aanstelling van een nieuwe trainer voor de selectie staan.

Na het ontslag van Raymond Atteveld nam dien assistent Martin Koopman de rol van hoofdtrainer over. Lange tijd leek Koopman ook definitief de opvolger van Atteveld te gaan worden maar dat is dus nu van de baan. Roda JC bezet momenteel de zeventiende plaats in de ranglijst.

In een eerder stadium greep Roda JC al naast Hugo Broos. Het is onbekend waar technisch directeur Martin van Geel nu aan denkt. Roda JC heeft namelijk niet veel te besteden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!