Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen boete voor Luis Suarez


11 november 2008 - Marco van Basten heeft na een gesprek met Luis Suarez besloten de aanvaller uit Uruguay geen boete geven. Van Basten baseerde zich op het gesprek als eerder bestudering van de beelden van het duel tegen Sparta Rotterdam.

Suarez werd in het gesprek wel aangesproken op zijn vele valpartijen, maar tot een boete kwam het volgens het Algemeen Dagblad niet. Suarez kreeg zondag van de scheidsrechter een gele kaart voor een schwalbe waarbij de teller dit seizoen al op zes staat in negen duels, een ongekend aantal voor een aanvaller.

Na bestudering van de beelden is trainer Marco van Basten van mening dat Suarez niet bewust een fopduik maakte. Suarez zal zich de komende periode nog meer moeten bewijzen en nadrukkelijk aantonen dat hij wordt aangetikt en dat het niet gaat om een schwalbe.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!