Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Volendam knikkert Ajax uit bekertoernooi


12 november 2008 - FC Volendam heeft voor een daverende verrassing gezorgd door Ajax uit te schakelen in de beker. Ajax ging als grote favoriet het duel in maar kon geen moment imponeren. In de verlenging kroonde Jack Tuyp zich als matchwinner door het enige doelpunt van de avond te score.

Het was echt een bedenkelijk niveau vanavond in Volendam. Ajax, met Evander Sno in de punt van de aanval voor de geblesseerde Huntelaar, kon geen moment overtuigen. Het leek er op dat de ploeg van Marco van Basten er simpelweg te makkelijk over dacht.

Ajax speelde in een veel te laag tempo om het de thuisploeg echt moeilijk te maken. Ajax speelde daarnaast ook nog eens erg slordig, dat deed Volendam echter ook. Grote kansen waren er in de eerste helft dan ook niet echt te noteren. In de tweede helft gooide Ajax het tempo gelukkig omhoog en Volendam leek te wankelen.

Volendam-doelman Jeroen Verhoeven bleek een sta in de weg. Ajax wist de doelman maar niet te passeren en gaandeweg het duel kon Volendam weer iets terugkomen. Uiteindelijk moest er in Volendam een verlenging aan te pas komen om te beslissen wie de winnaar zou worden. Jack Tuyp zou uit een uittrap van Verhoeven de 1-0 maken. In de resterende minuten van de blessuretijd had Suarez nog een grote kans maar vervolgens dook Volendam een aantal malen gevaarlijk op voor Ajax-doelman Vermeer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!