Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sulejmani kan invallen tegen PSV


14 november 2008 - Miralem Sulejmani zit aankomende zondag bij de wedstrijdselectie van Ajax voor de topper tegen PSV. De Servische aanvaller is voldoende hersteld van een zware hamstringblessure om op de bank plaats te nemen en eventueel in te vallen.

De afgelopen week onderging de grootste aankoop van Ajax in haar clubhistorie een aantal zware medische testen. Sulejmani ondervond geen terugslag en niets staat de Servische aanvaller dan ook in de weg om zondag tegen PSV al minuten te pakken. Van Basten gaf vandaag op de persconferentie aan dat Sulejmani 15 tot 20 minuten kan meedoen.

Thomas Vermaelen lijkt het duel met PSV juist niet te gaan halen. Vermaelen kneusde in het verloren bekerduel tegen FC Volendam zijn enkel en trainde zelfs vandaag nog apart van de groep. Oleguer en Urby Emanuelsson zijn wel fit genoeg bevonden om te spelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!