Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Marwijk haalt Mendes da Silva bij selectie


16 november 2008 - David Mendes da Silva is door bondscoach Bert van Marwijk bij de selectie van het Nederlands Elftal gehaald. De 26-jarige middenvelder van AZ is de vervanger van de geblesseerde Nigel de Jong.

Nigel de Jong meldde zich af bij bondscoach Bert van Marwijk vanwege een knieblessure. Na bijna een maand uit de roulatie te zijn geweest met een knieblessure trainde De Jong weer mee met de selectie van HSV. Afgelopen vrijdag raakte de middenvelder opnieuw geblesseerd aan zijn knie.

David Mendes da Silva behoorde lange tijd niet tot de selectie van het Nederlands Elftal. Op 7 februari 2007 kwam de middenvelder van AZ voor het laatst voor Oranje in actie in een oefeninterland tegen Rusland. Mendes da Silva is dit seizoen weer helemaal opgebloeid bij AZ en kan nu mogelijk weer minuten gaan maken bij het Nederlands Elftal in de oefeninterland tegen Zweden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!