Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vermeer wil nog niet praten over contract


17 november 2008 - Kenneth Vermeer is voorlopig niet van plan om al met Ajax te gaan praten over een nieuwe verbintenis. Ajax zocht al toenadering maar Vermeer wil mogelijk pas aan het einde van het seizoen praten. De doelman wil eerst weten in welke hoedanigheid hij het huidige seizoen afsluit.

"Ajax heeft geprobeerd een gesprek aan te gaan over het contract van Kenneth, maar wij hebben laten weten daar voorlopig geen behoefte aan te hebben", aldus zaakwaarnemer Winnie Haatrecht tegen Sportweek. "Zijn huidige contract loopt tot 2010. Wij houden ons aan de in dat contract opgenomen notitie dat we pas in mei 2009 gaan praten over eventuele contractverlenging. In die tijd kan er veel veranderen."

Door een schouderblessure van eerste doelman Maarten Stekelenburg staat Kenneth Vermeer nu al een aantal weken onder de lat bij Ajax, zo ook in de topper gisteren tegen PSV. De talentvolle doelman lijkt zeker tot aan de winterstop in januari eerste keeper te blijven. Maarten Stekelenburg lijkt wanneer hij weer helemaal fit is, weer eerste keeper te worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!