Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente houdt Van Wolfswinkel in de gaten


17 november 2008 - FC Twente heeft meer dan gewone belangstelling in Ricky van Wolfswinkel. De negentienjarige aanvaller is dit seizoen doorgebroken bij Vitesse en inmiddels ook al opgeroepen voor Nederland B.

In Enschede ziet men de negentienjarige Van Wolfswinkel als een mogelijke opvolger van Blaise N'Kufo. De 33-jarige Zwitserse aanvaller is in de nadagen van zijn loopbaan belandt. FC Twente wil dus al graag een aanvaller aantrekken die N'Kufo op termijn kan opvolgen. N'Kufo heeft in Enschede nog een contract voor anderhalf seizoen.

Overigens is ook Marko Arnautovic een optie voor de Tukkers. De Oostenrijkse aanvaller doorliep een gedeelte van de jeugdopleiding van FC Twente. Arnautovic voetbalt nu samen met N'Kufo in de aanval bij de ploeg van Steve McLaren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!