Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Beukering weer in selectie NEC


17 november 2008 - John van Beukering behoort weer tot de selectie van NEC. De aanvaller werd ruim een week geleden door trainer Mario Been uit de selectie gezet omdat hij te zwaar zou zijn. Van Beukering trainde er in een week maar liefst 7,5 kilo af.

"Ik heb thuis een eigen krachthonk, met een fiets, een boksbal en een loopbandje en daar ben ik vorige week direct begonnen met trainen. Zo ben ik telkens meer en meer afgevallen. Nu zit ik dus al op het gewicht wat de club wil", aldus Van Beukering tegenover het Algemeen Dagblad.

Van Beukering zal in de toekomst op zijn eetpatroon gaan letten nadat hij op een weging 90 kilo woog. "Kijk, ik eet altijd normaal. Alleen in de avonduren moet ik oppassen met wat ik nog eet. Als ik dan nu honger heb, neem ik bijvoorbeeld een stukje fruit in plaats van iets hartigs. Ik zeg eerlijk, ook ik schrok vorige week toen ik op die weegschaal stond. In eerste instantie geloofde ik het niet, maar ik zag het getal ook zelf op het schermpje staan."

"De trainer vertelde me wat de consequentie was van het te zwaar zijn en dat hij het niet kon maken naar de groep toe me bij de selectie te houden. Ik kon alleen beamen dat hij daar gelijk in had. Ik ga mijn stinkende best doen voor de ploeg. Of ik zaterdag tegen NAC speel, dat zie ik dan wel."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!