Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Discovery brengt Eredivisie live op de buis


17 november 2008 - Discovery Channel zal in het laatst weekend van november een heus themaweekend hebben over voetbal. Onderdeel van het themaweekend is ook het live uitzenden van drie duels uit de Eredivisie in samenwerking met Eredivisie Live.

Adformatie komt met het bericht op haar website. Op 28, 29 en 30 november is er het speciale themaweekend met een groot aantal documentaires over voetbal. Onderdeel van het themaweekend zijn ook drie duels te weten FC Groningen - AZ, PSV - SC Heerenveen en Ajax - FC Utrecht.

Naast negentig minuten voetballen zullen ook de voor- en nabeschouwingen van Eredivisie Live op Discovery Channel worden gebracht. Iedereen kan dus live genieten van deze duels op het open net zonder hiervoor extra te betalen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!