Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax bevestigt interesse in Berg


18 november 2008 - Ajax klopt mogelijk opnieuw aan bij FC Groningen indien de club op zoek is naar een aanvaller. Marcus Berg zou in serieuze belangstelling staan van de Amsterdammers, zo meldt De Telegraaf. Technisch directeur Danny Blind bevestigt de interesse in zowel Berg als ook Van Wolfswinkel (Vitesse).

Overigens heeft Ajax beide spelers nog niet officieel benaderd. Danny Blind in De Telegraaf: "Maar ze worden net als een aantal buitenlandse aanvallers intensief gevolgd."

Marcus Berg is bezig aan zijn tweede seizoen bij FC Groningen, de tweevoudig international van Zweden werd gehaald als vervanger van Luis Suarez die eerder door Ajax werd weggeplukt. Berg scoorde dit seizeon al 8 keer in 11 duels.

Ricky van Wolfswinkel brak dit seizoen door in het eerste elftal van Vitesse. Het gaat snel met de negentienjarige aanvaller die pas in april zijn debuut makate en inmiddels een basisplaats heeft. In 11 duels scoorde Van Wolfswinkel 3 keer. Ook werd Van Wolfswinkel al opgeroepen voor Nederland B.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!