Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ volgt aanvaller Lokeren


18 november 2008 - AZ houdt de verrichtingen van Ouwo Moussa Maazou goed in de gaten. De twintigjarige aanvaller van Lokeren scoorde dit seizoen in de Belgische Eerste Klasse al 9 keer in 11 duels. John Bosman bekeek de aanvaller uit Niger als scout van AZ in het thuisduel tegen Standard Luik.

"Hij scoorde een wereldgoal", aldus Bosman in de Belgische krant Het Laatste Nieuws. "Daarmee bewijst hij dat hij op verschillende manieren een goal kan maken. Tegen Standard Luik op snelheid met een harde trap en tegen Anderlecht met twee kopballen. Dat is belangrijk voor een aanvaller."

"Van zijn sprongkracht zag ik zondag niets, hij verloor zowat alle duels van dat centrale verdedigingsduo", zo oordeelde Bosman. "Maar hij is groot en sterk en in de ruimte die hij kreeg, maakte hij met zijn snelheid wel indruk. Technisch is het wat minder. Als hij aan zijn kwaliteiten als targetman werkt, kan hij een 'grote' worden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!