Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Hanegem moet openheid van zaken geven


18 november 2008 - Een nieuw hoofddstuk in de soap rond de ontslagen assistenten en FC Utrecht. Willem van Hanegem moet namelijk tegenover de arbitragecommissie van de KNVB in Zeist openheid van zaken geven.

Conditietrainer Rob Druppers heeft tot dusver als enige ontslagen assistent een arbitragezaak opgestart, Druppers heeft nu Van Hanegem opgeroepen om te getuigen.

Ook voorzitter Jan Willem van Dop, technisch directeur Piet Buter en de ontslagen assistenten John van Loen, Maarten Arts en David Nascimento worden door de arbitragecommissie als getuigen opgeroepen.

Tot dusver kwam FC Utrecht alleen tot een akkoord met David Nascimento over de ontbinding van zijn contract. De gesprekken met Druppers, Van Loen en Arts zouden nog lopen.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!