Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Koevermans wil systeem met twee spitsen


18 november 2008 - Na Danko Lazovic heeft nu ook Danny Koevermans zich uitgesproken voor een systeem van twee aanvallers. De aanvaller denkt dat zo zijn ploeg beter voor de dag zal komen.

"Het is weleens leuker geweest om spits van PSV te zijn. Ik hoop op de ommekeer, maar het is niet zo dat ik zeg: dat gaan we even makkelijk realiseren. Momenteel krijg ik gemiddeld één kans per wedstrijd. Ik ben gevaarlijk in en rond het strafschopgebied, maar daar komen we de laatste tijd niet zoveel. Dan maakt het niet uit wie er in de spits staat, dat is voor geen enkele aanvaller makkelijk," aldus Koevermans in De Telegraaf.

"Het is duidelijk dat we, toen Danko afgelopen zondag tegen Ajax inviel, even de overhand kregen. De trainer wil het echter niet en ik heb niet het gevoel dat hij er na de wedstrijd tegen Ajax anders over denkt."

Koevermans tegenover De Telegraaf: "Ik wil niet op de stoel van de trainer gaan zitten. Het is in ieder geval dramatisch dat er na zo'n week weer interlands gespeeld worden. Nu is er dus weer geen mogelijkheid om op bepaalde vastigheden te trainen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!