Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lazovic krijgt gesprek met Reker


19 november 2008 - Danko Lazovic zal aan het einde van deze week een gesprek hebben met PSV-directeur Jan Reker over zijn woede-uitbarsting in het duel van afgelopen zondag tussen Ajax en PSV.

De Servische aanvaller was zeer agressief te noemen nadat hij de gelijkmaker had verzorgd, Ibrahim Afellay moest die bal enkel en alleen nog binnentikken. Vervolgens riep Lazovic, die als invaller in de ploeg was gekomen, van afstand zeer agressief richting Lazovic.

Jan Reker wilde nog niet reageren. Reker in het Brabants Dagblad: "Danko speelt een interland en is maandagochtend al vroeg naar Servië gereisd. Ik wil bij zijn terugkeer eerst van hem persoonlijk horen waarom hij zo deed tegen Huub Stevens. Hoor en wederhoor dus."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!