Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje B onderuit tegen Jong Zweden


19 november 2008 - Nederland B heeft vanavond een forse nederlaag geleden in Waalwijk tegen Jong Zweden. Het werd maar liefst een 3-0 nederlaag voor de ploeg van Johan Neeskens.

Nederland B was zeker niet minder dan Jong Zweden, grote gedeeltes van de wedstrijd was de ploeg van Neeskens en zijn assistenten Bergkamp en Numan de bovenliggende partij. In tegenstelling tot Oranje was Zweden voor het duel effectiever.

Bajrami tekende in de eerste helft voor de openingstreffer. Na rust maakte Avdic er 2-0 van. PSV-target Ola Toivonen zou in de slotfase van het duel de 3-0 aantekenen. Het was niet de enige tegenvaller. Rob Wielaert kwam als invaller in de ploeg maar zou het einde van het duel niet halen vanwege een blessure.

Nederland: Piet Velthuizen, Gianni Zuiverloon, Ryan Donk, Kevin Hofland (46. Robbie Wielaert, 61. Rens van Eijden), Edson Braafheid, Wout Brama (46. Marcel Meeuwis), Eljero Elia (46. Roy Beerens), Stijn Schaars, Ricky van Wolfswinkel (72. Stef Nijland), Siem de Jong, Royston Drenthe.

Zweden: Johan Dahlin, Mikael Lustig, Mattias Bjšrsmyr, Rasmus Bengtson, Emil Johansson, Gabriel ÷zkan, Rasmus Elm, Albin Ekdal, Emir Bajrami (71. Guillermo Molins), Pontus Wernbloom (23. Denni Avdic), Ola Toivonen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!