Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Veldhoven nieuwe trainer Roda JC


20 november 2008 - Roda JC heeft in Harm Van Veldhoven een nieuwe trainer gevonden. De 46-jarige oefenmeester zal vanmiddag in Kerkrade gepresenteerd worden en een contract tekenen tot en met de zomer van 2010.

Van Veldhoven is in het Nederlandse Luyksgestel geboren maar maakte zowel als voetballer als trainer naam in België. Bij onze Zuiderburen voetbalde hij onder andere voor Germinal Ekeren, RWDM en SK Lommel.

In 1999 volgde na zijn actieve loopbaan een trainerscarrière. SK Lommel werd zijn eerste club en daarmee promoveerde hij naar de Belgische Eerste klasse om ook de finale van de Belgische beker te bereiken. In 2004 werd Van Veldhoven met FC Brussels kampioen in de Tweede Klasse om zo opnieuw te promoveren. Vervolgens volgde de overstap naar Cercle Brugge waar hij drie jaar werkzaam was.

In 2007 werd Van Veldhoven aangesteld door Germinal Beerschot. In zijn eerste seizoen eindigde Van Veldhoven op de vijfde plaats en werd de halve finale van de beker bereikt. De resultaten waren dit seizoen minder en in goed overleg met het bestuur van Germinal Beerschot werd besloten op te stappen.

Van Veldhoven gaat in Kerkrade werken met de al aanwezige assistenten Martin Koopman, Mark Luijpers en Jos Smits.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!