Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Krul zat met gedachten al bij Feyenoord


21 november 2008 - Newcastle United verhuurt ons jonge landgenoot Tim Krul voor een maand aan League One-club Carlisle United. De nummer achttien uit de League One overweegt de twintigjarige keeper mogelijk voor de rest van het seizoen te huren indien hij bevalt. Afgelopen zomer zat Krul met z'n gedachten al bij Feyenoord.

Bijna had Krul aan het begin van het seizoen bij Feyenoord gespeeld. Technisch directeur Dennis Wise stak daar echter een stokje voor. "Newcastle wilde mij niet verhuren, maar voor de juiste prijs mocht ik wel verkocht worden", aldus Krul tegenover OnsOranje.nl.

"Feyenoord voldeed aan alle voorwaarden, het plaatje zag er perfect uit. Ik zat al met m’n gedachten in Rotterdam. Werken met Henk Timmer en keeperstrainer Patrick Lodewijks leek me een geweldige uitdaging. Plots gooide Wise de deur dicht. Ik baalde verschrikkelijk. Toen heb ik het een tijdje heel zwaar gehad. Met behulp van m’n ouders en vertrouwenspersoon Harry Lulofs kwam ik er bovenop."

"Ik ben keihard gaan trainen en speelde tot voor kort m’n wedstrijden bij de reserves. Dat ging fantastisch, iedereen binnen de club was enthousiast. Maar ja, er gebeurde verder niets. Ik werd er soms gek van. Mijn toekomst bij Newcastle is nu afhankelijk van reservekeeper Steve Harper, wiens contract afloopt. Als hij blijft, ben ik weg."

De kans bestaat dat Harper in januari al vertrekt maar in die maand zal in ieder geval duidelijk worden wat de plannen van Newcastle United zijn met Harper en Krul. "Een transfer in de winterstop is dan reŽel. Tot die tijd word ik verhuurd aan Carlisle United, een club uit de League One. Bij het Schotse Falkirk heb ik vorig seizoen ervaring opgedaan. Dat ging goed en bij terugkomst in Newcastle was iedereen zeer tevreden. Helaas bleef een beloning uit."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!