Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ulderink blijft trainer Go Ahead Eagles


21 november 2008 - Andries Ulderink blijft voorlopig trainer van Go Ahead Eagles. De club uit Deventer verlengde het contract met de oefenmeester tot en met volgend seizoen. Ulderink zal daarnaast meer verantwoordelijkheden krijgen, onder meer over het technisch beleid.

"Ik ben blij dat er duidelijkheid is en de club vertrouwen in me heeft," aldus Ulderink in De Stentor. "Daarmee toont de club lef en visie. Het geeft me nog meer energie om dit seizoen het roer om te gooien." De trainer neemt de taken van parttime technisch manager Gerard Somer over, die met pensioen gaat.

Ulderink gaat een scoutingsapparaat op poten zetten, iets wat nu eigenlijk nog in de kinderschoenen staat. "Een goede scouting is belangrijk. Dat is de les van dit seizoen. Het kan niet meer zo zijn dat we spelers aantrekken die we niet een of meerdere keren hebben gezien," aldus Ulderink in De Stentor.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!