Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Slory en Landzaat weer inzetbaar


21 november 2008 - De ziekenboeg bij Feyenoord lijkt langzaam leeg te gaan lopen. Denny Landzaat en Andwele Slory kunnen aanstaande zondag in het thuisduel met ADO Den Haag eventueel in actie komen.

Landzaat en Slory kampten de afgelopen maanden met hamstringblessures, beide hadden ook nog eens te maken met een flinke terugslag. Afgelopen maandag speelde beide een helft in een wedstrijd van de beloften van Feyenoord tegen die van FC Dordrecht.

Voor Jon Dahl Tomasson komt het duel te vroeg maar ook hij lijkt op korte termijn aan te kunnen sluiten bij de selectie van Feyenoord. Leroy Fer sloot al aan bij de selectie nadat hij enkele dagen afwezig was vanwege een griepje.

Trainer Verbeek twijfelt nog over het inzetten van Georginio Wijnaldum. De talentvolle middenvelder raakte geblesseerd in de uitwedstrijd tegen FC Twente aan zijn enkel en moest vervolgens ook verstek laten gaan bij Nederland B.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!