Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Volendam met 3-1 langs Roda


22 november 2008 - FC Volendam won voor de tweede maal dit seizoen in competitieverband. De ploeg van Frans Adelaar versloeg Roda JC, dat eveneens in de onderste regionen bivakkeert, met 3-1.

Al na zes minuten spelen kwam FC Volendam op een 1-0 voorsprong. Uit een vrije trap van Hofstede was het Paul de Langei die de bal binnenkopte achter Roda-doelman Castro. Bernard Hofstede had het duel tien minuten later al kunnen beslissen maar faalde oog in oog met Roda-doelman Castro.

Aan de andere kant was het Roda JC dat wel toesloeg. Op aangeven van Meeuwis was het Andres Oper die de gelijkmaker wist te fabriceren. De aanvaller conroleerde de bal goed en passeerde vervolgens Volendam-doelman Verhoeven. Nog voor rust zou Volendam weer op voorsprong komen. Het was Yannick de Wit die op aangeven van Platje scoorde.

Roda JC kwam goed uit de startblokken in de tweede helft maar het was juist Volendam dat scoorde. Het was Bernard Hofstede die na 52 minuten spelen de 3-1 scoorde. In het vervolg was Volendam eigenlijk de betere partij en leek de 4-1 eerder te komen dan een mogelijke aansluitingstreffer. Gescoord werd er echter niet meer, Volendam pakt drie belangrijke punten in de strijd tegen degradatie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!