Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ooijer wil terugkeren naar Nederland


22 november 2008 - André Ooijer staat voor een terugkeer naar Nederland. De verdediger van Blackburn Rovers maakte op de website van de KNVB kenbaar graag na het aflopen van zijn contract komende zomer terug te keren naar Nederland.

"Mijn contract loopt volgend jaar af en dan ben ik aan het eind van het seizoen transfervrij", aldus de international op de website van de KNVB. "In principe mag ik vanaf januari gaan praten. Als het aan mijn gezin en mij ligt, keer ik wel weer terug naar Nederland."

Ooijer werd de voorbije periode gelinkt aan een groot aantal clubs, waaronder ook PSV, Ajax en AZ. "Ik lees ook dat er veel belangstelling voor mij zou zijn. Maar ik heb echt nog geen idee naar welke club ik eventueel vertrek", zo besloot Ooijer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!