Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gelijkspel bij NAC-NEC


22 november 2008 - NAC Breda en NEC troffen elkaar vanavond in Noord Brabant. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel, het was een zeer boeiend duel en bij vlagen echt hard te noemen. Medekoploper NAC Breda verspeelde dus in eigen huis punten tegen NEC.

NEC was in de eerste helft de betere ploeg, zeker in het eerste half uur. NAC Breda begon veel te slap aan de wedstrijd en NEC had hier flink van kunnen profiteren. Ondanks een groot aantal kansen wilde de bal er maar niet in. Uiteindelijk was het Lasse Schone die zijn ploeg na 29 minuten op een terechte 1-0 voorsprong zette.

Pas na rust liet NAC Breda haar gewenste spel zien, de ploeg van Robert Maaskant speelde feller. Een kopbal van Edwin de Graaf leverde na een klein uur spelen de gelijkmaker op. Vervolgens waren de beste kansen voor NEC maar gescoord werd er niet meer. Zo was de in de basis gestarte debutant El Kabir dichbij een nieuwe voorsprong. Het treffen tussen NAC en NEC eindigde zodoende in een 1-1 gelijkspel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!