Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spektakel in Doetinchem


22 november 2008 - De Graafschap scoorde tot vandaag pas vijf keer dit seizoen. Vandaag kwamen de Superboeren op eigen veld drie keer tot scoren, het bleek echter niet voldoende voor een overwinning tegen Sparta. Diep in blessuretijd schoot Ruud Knol een vrije trap binnen wat de 3-3 betekende.

Stephan Keller leek lange tijd matchwinner te gaan worden. De Zwitserse aanvoerder van De Graafschap had met twee goals een belangrijk aandeel in de 3-1 tussenstand op de Vijverberg. Opvallend was dat Keller eigenlijk een groot twijfelgeval was voor vanavond vanwege wat klachten.

Charles Dissels zette Sparta na vijftien minuten spelen nog wel op voorsprong. Vervolgens zou Stephan Keller met twee treffers de achterstand ongedaan maken en zijn team op voorsprong zette. In de blessuretijd van de eerste helft maakte Jordy Buijs de 3-1.

Vlak na rust moest De Graafschap direct verder met een man minder na een rode kaart van Joost Volmer ('46). Het duel kon vervolgens alletwee de kanten opgaan, beide teams hadden voldoende ruimte. Arne Slot zou na 55 minuten spelen de aansluitingstreffer forceren.

Het leek in Doetinchem niet toereikend, De Graafschap kon het duel definitief beslissen. Een doelpunt bleef uit. In de derde minuut van de blessuretijd was het uiteindelijk Ruud Knol die kinderlijk eenvoudig een vrije trap achter De Graafschap-doelman Heijblok schoot. Beide teams moeten dus genoegen nemen met een puntje.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!