Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ten Rouwelaar kan tekenen tot 2013


24 november 2008 - Jelle ten Rouwelaar zet vermoedelijk nog deze week zijn handtekening onder een contract tot en met de zomer van 2013. Ten Rouwelaar heeft bij NAC Breda een aflopend contract.

Ten Rouwelaar en NAC Breda waren al enige tijd in gesprek over een nieuwe verbintenis. De clubleiding is zeer tevreden over de prestaties van de doelman terwijl Ten Rouwelaar zelf ook openstond voor een langere en nieuwe verbintenis. Met een contractaanbod tot en met de zomer van 2013 lijkt het wel goed te komen.

De 27-jarige Ten Rouwelaar tegenover De Telegraaf: "Bij NAC weet ik wat ik heb. Ik kan misschien voor honderd euro meer ergens anders naar toe gaan. Maar dan moet je weer opnieuw beginnen. Ik voel me goed hier. NAC wilde me ook graag houden, dan vind je elkaar al snel in gesprekken over contractverlenging."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!