Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Landzaat en Mols nog vier weken out


24 november 2008 - Feyenoord moet het langer stellen zonder Michael Mols en Denny Landzaat. Onderzoek heeft vandaag uitgewezen dat beide een scheuring hebben opgelopen in hun hamstring. Mols en Landzaat zullen vermoedelijk nog eens vier weken uit de roulatie zijn.

Michael Mols kwam dit seizoen regelmatig als invaller in de ploeg van Gertjan Verbeek. De supersub viel ook in het uitduel van Feyenoord tegen FC Twente in maar moest niet veel later met problemen aan zijn hamstring het veld al weer verlaten.

Denny Landzaat kwam dit seizoen slechts eenmaal in actie, dat was op de eerste speeldag (31 augustus) in het verloren duel tegen Heracles Almelo. Landzaat leek vorige week terug te keren in de wedstrijdselectie, zo speelde de middenvelder zonder problemen mee met de beloften van Feyenoord. Landzaat kreeg echter een flinke terugslag.

De toch al overvolle ziekenboeg van Feyenoord weet ook dat Diego Biseswar hier nog wel eventjes deel van uit zal maken. De opgeleefde aanvaller staat vanwege knieklachten nog twee weken buitenspel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!