Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen overweegt Sollied te ontslaan


24 november 2008 - SC Heerenveen zou serieus overwegen om Trond Sollied te ontslaan vanwege de teleurstellende resultaten tot dusver in de Eredivisie, zo meldt Voetbal International. De directie van de Friezen beslist uiterlijk woensdag of Trond Sollied wordt ontslagen.

Trond Sollied kwam dit seizoen binnen als de trainer die Heerenveen die laatste stap moest laten maken naar de Nederlandse top. Het pakt echter heel anders uit, met als dieptepunt de 6-0 nederlaag afgelopen weekend in Enschede tegen concurrent FC Twente. Het was een evenaring van het clubrecord in 1993. De clubleiding van SC Heerenveen zou Foppe de Haan tot het einde van het seizoen willen aanstellen als interim-trainer. Heerenveen heeft dan ruim de tijd om te kijken naar een eventuele opvolger.

Afgelopen zomer legde SC Heerenveen de Noorse oefenmeester Trond Sollied vast als opvolger van Gertjan Verbeek. De Noorse trainer was in het verleden succesvol met Rosenborg, Club Brugge en Olympiakos. Bij deze drie clubs pakte hij de titel. Afgelopen zomer mocht Sollied voor Friese begrippen fors investeren maar dat loonde tot dusver niet. SC Heerenveen is na negen duels terug te vinden op de negende plaats in de Eredivisie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!