Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Eenvoudige overwinning Atletico Madrid'


26 november 2008 - PSV vecht voor haar laatste kansen in de groepsfase van de Champions League. De ploeg van Huub Stevens wil nog altijd Europees overwinteren (derde plaats geeft recht op UEFA Cup) en heeft daarvoor een stuntje nodig tegen Atletico Madrid dan wel Liverpool en is dan ook nog eens afhankelijk van de resultaten die Marseille boekt.

Als we Unibet moeten geloven kan PSV zich beter gaan richten op de thuiswedstrijd van 9 december tegen Liverpool. Vanavond lijkt de ploeg van Huub Stevens in een leeg Vicente Calderon kansloos tegen het Atletico Madrid van onder andere John Heitinga.

Voor een overwinning van de Spanjaarden wordt door Unibet 1,50 maal de inleg uitgekeerd. Voor winst van PSV is dat maar liefst 7,25 keer de inzet. Een gelijkspel levert nog altijd 4 maal het ingezette bedrag op.

Nieuwe leden bij Unibet wedden nu 50 euro GRATIS en daarmee kan je risicoloos een weddenschap afsluiten op bijvoorbeeld een overwinning van PSV. Wint PSV dan win jij 362,50. Speelt PSV gelijk of verlies het, dan verlies je niets omdat je een weddenschap afsloot van de 50 euro die Unibet je gaf. Meer informatie? Kijk nu op Unibet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!