Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jol: 'Ajax is Ajax niet meer'


26 november 2008 - Hamburger SV heeft veel vertrouwen in een goede afloop voor het UEFA Cup-duel aanstaande donderdag tegen Ajax. Sinds november 2006 is HSV op eigen veld in Europees verband ongeslagen.

"Ajax is een grote naam, maar niet meer het Ajax van vroeger. Wij spelen thuis en willen ons zo snel mogelijk plaatsen voor de volgende ronde", aldus Martin Jol, sinds de zomer trainer van HSV, vandaag.

"We moeten winnen, anders rijd ik voorlopig niet meer naar Nederland", zo grapte Joris Mathijsen die centraal in de defensie zal beginnen.

Vermoedelijke opstelling Hamburger SV: Rost; Demel, Reinhardt, Mathijsen en Jansen; Jarolim en Alex Silva; Trochowski, Guerrero en Olic; Petric.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!