Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eindhoven dreigt proflicentie kwijt te raken


27 november 2008 - FC Eindhoven dreigt haar proflicentie kwijt te raken. De licentiecommissie heeft Eindhoven per brief laten weten dat de boekhouding opnieuw niet in orde is en dat de KNVB op het punt staat de licentie in te trekken. Voorzitter Ed Creemers van FC Eindhoven heeft al aangekondigd in beroep te gaan.

FC Eindhoven en de licentiecommissie beoordelen de jaarcijfers beide op een andere manier. "Volgens onze berekeningen zitten we boven de zogenaamde 100 punten-grens, volgens de commissie eronder", aldus Creemers tegenover het Algemeen Dagblad. "Daarom worden we voor het derde jaar op rij in categorie 1 ingedeeld met als sanctie dat onze licentie wordt ingenomen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!