Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente heeft weinig moeite met Sparta


7 december 2008 - FC Twente kende weinig moeite met Sparta Rotterdam. In de eigen Groslch Veste won de ploeg van Steve McLaren met 6-2. Bij rust had Twente al een 4-0 voorsprong in handen.

Donovan Slijngard zal de wedstrijd voorlopig niet vergeten. De van Ajax gehuurde verdediger maakte totaal geen indruk. Na 22 minuten spelen ging een schot van Kenneth Perez via zijn been in het doel en op slag van rust schoot hij nogmaals de bal in eigen doel. Tussendoor wist Blaise N'Kufo twee keer tot scoren te komen.

In de tweede helft geloofden de spelers van FC Twente het eigenlijk wel en spanden ze zich veel minder in. Zowel FC Twente als Sparta zouden nog twee keer tot scoren komen. Marko Arnautovic en Youssouf Hersi deden dat namens de thuisploeg, terwijl Rydell Poepon en Arne Slot scoorden voor de bezoekers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!