Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC sterkste in strijd met Vitesse


7 december 2008 - Een duel in de onderste regionen van de Eredivisie. Opvallend voor ploegen als Roda JC en Vitesse die toch bij aanvang van het seizoen steevast door de zogenaamde experts werden ingedeeld aan de bovenkant van de middenmoot / subtop. Beide ploegen troffen elkaar in het Abe Lenstra Stadio nen Roda JC won zeer afgetekend met 3-0.

Roda JC boekte zodoende de eerste overwinning onder de nieuwe hoofdtrainer, Harm van Veldhoven. Anouar Hadouir zou in Kerkrade de score openen met een mooie individuele actie. De aanvaller schoot op goal en zag Piet Velthuizen een moeizame redding vertonen. De bal rolde door naar de doellijn waar uiteindelijk Jeanvion Yulu-Matondo het allerlaatste tikje gaf.

Na rust bracht trainer Hans Westerhof de gepasseerde Fransman Sebastian Sansoni in de ploeg. De verdediger deed werkelijk alles fout en mocht tien minuten later al weer gaan douchen, Civard Sprockel kwam in de ploeg. Op dat moment had Roda JC al twee keer gescoord. Eerst was het Willem Janssen die profiteerde van dom balverlies van Sansoni, vervolgens zou Hadouir er 3-0 van maken. Op dat moment stond Vitesse met een man minder vanwege een blessure van Sansoni.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!