Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spelers twijfelen over aanpak Verbeek


7 december 2008 - Er is een groeiende onvrede binnen de spelersgroep van Feyenoord over het functioneren van Gertjan Verbeek. De spelers menen dat het grote aantal blessures te wijten is aan de aanpak van Verbeek.

In de spelersgroep zou een peiling hebben plaatsgevonden over het functioneren van Verbeek zo meldt De Telegraaf. Vier van de vijf spelers zien het niet zitten in de huidige aanpak en hopen op een oplossing. Volgens De Telegraaf botste Verbeek al een aantal malen met routiniers, afgelopen week bijvoorbeeld nog met de geblesseerde Jon Dahl Tomasson.

Vooralsnog staat de directie als ook het Legioen achter het functioneren van Gertjan Verbeek. Duidelijk is wel dat er een groeiende onvrede is onder met name de oudere spelers binnen de selectie van de Rotterdammers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!