Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht wint in Nijmegen door late goals


7 december 2008 - FC Utrecht heeft vandaag een overwinning geboekt in Nijmegen op NEC. De Domstedelingen keken lange tijd tegen een achterstand aan maar kwamen in het laatste kwartier langszij.

Saidi Ntibazonkiza zette NEC na 33 minuten spelen op voorsprong. Het doelpunt werd ingeleid door een fout van Utrecht-verdediger Alje Schut, de bal werd opgepikt door Tim Janssen die Ntibazonkiza vervolgens wist te bedienen.

FC Utrecht probeerde daarna terug te komen in het duel. Uiteindelijk kreeg Utrecht haar beloning ondanks dat het tot dat moment niet echt gevaarlijk was. Het was Simon Cziommer die voor de gelijkmaker zorgde. Met nog twaalf minuten op de klok geloofde Utrecht er nog in. Cedric van der Gun schoot de bal in de slotminuut beheerst langs NEC-doelman Gabor Babos en bezorgde Utrecht daarmee drie punten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!