Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Jans hoopt dat Powel zich blijft inzetten


7 december 2008 - Berry Powel kan vertrekken bij FC Groningen en wil at eignelijk ook. Toch hoopt trainer Ron Jans dat de aanvaller de komende weken tot de start van de transfermarkt zijn best voor Groningen blijft doen.

"Ik wil met gaan zitten en naar een situatie toewerken waarin hij weer bij de selectie zit en kan spelen", aldus Jans tegenover het Algemeen Dagblad. De trainer hield Powel tegen PSV buiten zijn wedstrijdselectie omdat de aanvaller zich niet meer zou kunnen opladen om op de bank plaats te nemen.

Jans hoopt dat hij een goede relatie met Powel kan hebben. "Maar dan moet er wel een aantal dingen worden opgelost. Het is bekend dat hij weg wil, maar zolang je niet weg bént moet je wel bij de kudde blijven."

Volgens RTV Noordzouden Roda JC, De Graafschap, ADO Den Haag en Sparta interesse hebben om Powel over te nemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!